En sida med rasistiska skämt

Tycker du att det är kul med rasistiska skämt och inte har ett eget exempel, eller också letar efter skämt som du hört för ett tag sedan – då har du kommit närmare en lösning. Här ska vi reda ut hur du kommer närmare en av de bästa sidorna för skämt på nätet. Här kan du hitta rasistiska skämt för att driva med dina kollegor eller med valfri publik. Använd skämten med varsamhet, kan tilläggas, annars kan du råka ut för en spark i rumpan eller några helt andra överraskningar.

 

De bästa rasistiska skämten på nätet – en guide

Ja, ibland kan det som många redan vet vara svårt att veta vad man ska säga i ett visst sammanhang. Det kan vara svårt att göra en ren fullträff, att säga det mest genomtänkta på rätt plats och på rätt tidpunkt. Men idag är redan lättare, särskilt om man följer stegen nedan. Resultatet då kan vara en lyckad kväll, en kväll där du beklagar dig över träningsverk i magen eller knakande käkar mitt under stunden ni skrattar som ni inte gjort på länge. För att ha det så, följ några enkla tips och tricks som kommer här:

 

  • Fundera ut vad vill uppnå. Vem är din publik, och i vilken situation ska du berätta skämtet du vill berätta?
  • Vill du ta ett skämt rätt av eller faktiskt involvera dina egna erfarenheter och dig själv i skämtet?
  • När du funderar på det är det dags att klicka in på en sida som är full av skämt. Det är lite som en godisaffär där du kan klicka dig runt och inspireras av en massa, dåliga och bra rasistiska skämt som passar bra eller dåligt i diverse situationer. Gör ett bra val. Tryck här för att komma till en sida full med rasistiska skämt och massa andra skämt som du kan tillbringa en hel kväll på att upptäcka och skratta igenom.
  • När du väl hittar ett skämt kan det vara bra att hitta en penna, ta fram en bit papper och faktiskt skriva ner skämtet. Då minns du det bättre. Detta förutsätter ju att du ska berätta skämtet för någon. Kanske du vill göra det på en romantisk dejt. Då är det ju alltid bättre att ha skämtet memorerat så att du inte läser från en lapp och verkar torftig som när du gick i skolan och gjorde en presentation. Kanske du å andra sidan träffar någon du inte tycker om och då kan det ju vara lite mer förolämpande att läsa från en lapp, ståtligt.
  • Tänk efter vad du ska göra, vad du ska säga och vad du ska berätta. Är det okej? Är det ett skämt du själv skulle vilja höra? Kan du bli anmäld eller nedslagen? Det finns ju rasistiska skämt som är allmänt accepterade. Det kan vara en god idé att inte trampa många på tårna för att behålla sin goda karaktär och inte minst sitt rykte.

När du tänkt över fördelar och nackdelar är det bara att dela med sig och att ha kul. Upptäck de bästa skämten på nätet, oavsett kategori. Där hittar man faktiskt allt.