Köp en Hövding som en uppgradering till hjälmen

Det finns tyvärr relativt många som tar beslutet att inte använda en cykelhjälm för att de anser att denne inte ser bra ut eller potentiellt kan förstöra frisyren. När det läggs så stort fokus på att passa in och att verka häftig kring kompisarna vill man inte bära runt på en tung hjälm som kan leda till hånfulla skratt från klasskompisarna.

 

Samtidigt är det dock fortfarande extremt viktigt att skydda sig när man cyklar eller åker liknande fordon. Ett slag mot huvudet kan leda till väldigt allvarliga skador och det är ingen bra idé att ta den här risken. Hur skulle det då vara om man kunde bära någonting som skyddar till och med bättre än en hjälm, samtidigt som den knappt syns? Det låter nästan för bra för att vara sant, men det är trots allt en verklighet.

 

Välj en Hövding och lägg hjälmen åt sidan

En Hövding fungerar ungefär som en blandning mellan en hjälm och en airbag. Man bär den lite som en scarf eller sjal runt halsen, och denne utlöses om olyckan skulle vara framme. Det som är så positivt med Hövding gentemot cykelhjälmar är att en Hövding hjälm skyddar hela huvudet istället för en majoritet av det. När den utlöses är det enbart synfältet som fortfarande är exponerat. Anledningen till detta är att det självfallet hade varit farligt om ögonen hade täckts, så istället skyddas alla de resterande delarna av ens huvud.

 

Nackdelarna till att välja Hövding

 

Det finns inte alltför många nackdelar när det kommer till Hövding. Det som vissa inte är alltför glada över är just priset. Med tanke på att det är en relativt ny uppfinning med mycket modern teknologi kostar den rätt så mycket mer än en vanlig hjälm som enbart sitter på ens huvud. Dessutom har vissa rapporterat att Hövding ibland utlöses utan att en olycka faktiskt har skett. Utöver detta hör man enbart positiva ord om Hövding, och det är verkligen en produkt som man bör satsa på om man vill ha det ultimata skyddet. Köp därför en Hövding så snabbt som möjligt och se till så att hela familjen håller sig säker.