Lys upp ditt liv med kvalitetslampor från &Light.

&Light är ett av nordens största onlineåterförsäljare av designlampor. &Light är baserade i Köpenhamn, och har även ett stort showroom för sina lampor där. Det är helt klart värt ett besök om man vill ta sig en titt på någon av produkterna i verkligheten, eller om man bara vill ha lite inspiration. &Light har även webbutiker i Sverige, Norge och Tyskland, samt en internationell hemsida på engelska. &Light arbetar för att kunna ge dig snygga lampor av högsta kvalitet till riktigt bra priser.

&Light vill kunna vara med och göra skillnad. Därför stödjer de bland annat Barnhjärncancer Fonden, som är en organisation som hjälper forskningen kring barnhjärncancer att komma framåt. Om du blir medlem hos Barnhjärncancer Fonden, kan du få fina erbjudanden hos &Light. Erbjudandena aktiveras efter att du har registrerat dig som medlem.
&Light arbetar även för att bli ett mer miljövänligt företag. Därför samarbetar de med företaget CO2-neutral, som jobbar för att göra e-handeln mer miljövänlig. Genom samarbetet med CO2-neutral, har &Light blivit certifierade av Golden Standard, som är ett av WWF:s certifikat.
Det är viktigt att du som kund känner dig nöjd med ditt köp och din service. Du ska alltid få hem det du vill ha, och du kan alltid vara säker på att varan inte är en kopia. Du kan därför känna dig trygg när du handlar hos &Light.

En lampa för varje tillfälle.

I &Lights breda och spännande sortiment hittar du alla lampor du kan tänkas behöva för att få till den perfekta belysningen i ditt hem. I sortimentet hittar du mängder av bordslampor, pendlar, taklampor, golvlampor, vägglampor, LED-lampor, badrumslampor, spotlights, barnlampor och tillbehör. Vill du ha en snygg och spännande lampa till vardagsrummet? &Light har lampan som startar konversationer! Har ditt barn svårt att somna i ett helt mörkt rum? Skaffa någon av de söta barnlamporna, så kan ditt barn sova tryggt. Är du trött på att laga mat i ett mörkt kök? Skaffa några smarta och justerbara spotlights, så kan du njuta av många givande timmar i ditt kök. Med en av &Lights många badrumslampor kan du få till den där underbara myskänslan när du tar ett avslappnande bad i badkaret eller jacuzzin.

 

&Light har smarta och snygga designlampor för alla tillfällen. Välj mellan tusentals fantastiska produkter från över 50 olika producenter. Dyberg Larsen, Design House Stockholm, Here Comes The Sun, NYTA och Normann Copenhagen är bara ett par exempel på märken som du finner i &Lights breda sortiment. De har alltid gratis frakt på sina varor. De levererar sina ordrar snabbt och det är enkelt att returnera om det skulle behövas.

 

Fantastiska takpendlar.

 

En takpendel ger inte bara ett bra ljus. Den kan även fungera som en viktig inredningsdetalj i vilket rum som helst. I sortimentet hittar du över 3000 unika och exklusiva takpendlar i alla tänkbara former och färger. Det finns en takpendel för varje smak. Varför inte imponera med en stor och mäktig pendellampa som till exempel en Foscarini Caboche Grande? Eller vill du hellre ha en mer diskret design, som till exempel en Bestlite BL9?

 

Det är viktigt att veta vilket slags ljus man vill få ut av sin takpendel. Ska ljuset vara direkt eller indirekt? Vilka vinklar ska ljuset komma ifrån, och hur mycket ska rummet lysas upp? &Light hjälper dig att hitta den perfekta pendeln till ditt rum, så att du kan få till precis den ljussättning du önskar. Besök gärna deras showroom i Köpenhamn, så får du hjälp av deras duktiga och kunniga experter.