Vad du bör tänka på när du vill göra en näsoperation

Så, du är alltså nyfiken på att rekonstruera din näsa. Hur kommer det sig? Om man ser på andras svar på denna fråga lyder den ofta att man känt sig missnöjd med formen eller storleken på sin näsa ända sedan man var ett litet barn. Man kanske till och med blev retad och har vant sig att leva med den näsa man fötts med. Kanske du är boxare eller på andra sätt råkat ut för olyckor som ofrivilligt förändrat formen på din näsa som för en viss filmstjärna. Eller så är det just det; någon idol som inspirerat dig till att tänka att du nog skulle se bättre ut i en lite mer finslipad näsa i ansiktet. Näsan är trots allt en av de första saker man ser när man träffar en ny människa. Man vill ju gärna att andras första intryck är bra och så är det givetvis mycket för ens egens skull som man ändrar sin näsa. Ett exempel på det var ju som sagt att man kanske vill glömma sin lite trista historia och det genom att se ut på ett nytt vis. På så sätt blir den nya näsan en befrielse och det oavsett om operationen är stor eller liten och med det kanske lite mer symbolisk.

 

Näsoperation i Malmö

I Malmö finns det riktigt bra kliniker för plastik att tillgå. Det är bra för dig som bor här eller också har vägarna förbi. Kanske bor du på andra sidan sundet och även tjänar en peng på att resa hit och göra din skönhetsbehandling. Oavsett vad är det rekommenderat att stanna i Sverige när man vill göra skönhetsingrepp då försäkring, standard och resultat ofta blir av det bättre slaget här. Utomlands kan det vara osäkert på vad man kan förvänta sig och i fall man skulle bli missnöjd med resultatet kanske det inte finns några riktiga skyldigheter för kliniken att åtgärda det. Saker som utbildning och erfarenhet kan också vara svårare att få en inblick i och det kan verkligen vara en fråga om sämre standard i detta fall. Så om du funderar på att åka utomlands för att operera näsan är detta alltså inte, för ditt eget bästa, rekommenderat. Istället kan du gå in på länken här för att läsa mer om näsoperation i malmö, och fundera på om det verkligen är värt att vända sig till en klinik i ett land längre bort för att spara några tusenlappar. Här är det förutom den standard och det tänk som nämnts också en fördel att kliniken finns närmare dig och ditt hem. Så att du kan ta dig dit lätt för en konsultering och en uppföljning efter operationen. För att du ska kunna komma åter om du vill, på ett enklare sätt.

 

Förändra ditt utseende med ett bra skönhetsingrepp

De blir allt populärare och kanske har din bästa väninna redan fixat sin näsa. Att ta bort krokigheten, eller minska på bredden för att skapa en smalare och mer elegant näsa kan vara det många drömmer om när de så småningom kommer och ber om kirurgens åsikter under en konsultation. Man inspireras ofta av hur man ser ut i kändisvärlden vilket gör att trender syns tydligt i förfrågningar som riktar sig åt kirurger runt om i världen vilket absolut inte är något fel då de bara är ett riktmärke för ens egna vilja. Och det är just den egna viljan vi i dagsläget lärt oss och fortfarande utvecklar att kunna använda i större utsträckning. För om vi inte är nöjda så går det faktiskt att ändra på. En plastikkirurgs filosofi är dessutom att om man från början inte är nöjd bör man absolut ta valet i egna händer och ändra på det. Förra patienter berättar i sådana fall om att allt förändrats till det positiva. Att man känner sig lättad över att slippa en näsa som står ut på ett oönskat sätt. En näsa man under sin uppväxt blivit retad för. Att se ut som man vill och faktiskt, när man tänker efter, velat sedan lång tid tillbaka. Det är ytterligare en sån sak som många berättar. Nämligen så att man gått och funderat och funderat och aldrig riktigt kommit till den punkt att ha bestämt sig för att ändra på något som man nog velat ändra på. Att man varit velig och inte riktigt kan förstå varför och att det tagit så lång tid när man väl tagit beslutet. Det är befriande, berättas det. Förändrande och förhöjande exempelvis vad gäller självkänsla och självförtroende. Allt känns bättre och tänk att en ny näsa kan påverka på mycket! Vad vill du uppnå med din nya näsa då? Vill du se ut som din idol eller bara den inre bild du har av dig själv egentligen? Känner du dig illa till mods när du ser dig själv i spegeln? Tycker att storleken eller formen på din näsa inte riktigt är harmoniskt med resten av ditt ansikte, din kropp eller att det inte alls är en förlängning på din personlighet? Det är inga problem och inte konstigt att tänka så. Det viktiga är ju dock att du inte fastnar här allt för länge och i ett stadie där du inte tar något beslut alls men fortfarande känner samma känsla. När du väljer att boka en konsultation och ett första möte med en plastikkirurg hjälper han eller hon dig att visualisera möjligheterna för den nya form och storlek du kan ha på ditt anletsdrag. Tycker du att det låter som en bra idé och att ni kan komma överens om en gemensam bild över resultatet hjälper han eller hon dig igen att realisera näsan till verklighet. Näsan läker och du är en ny person! Vad som händer därefter och på vilka sätt en näsa kan påverka dig i livet som du känns pånyttfödd i är det bara du som vet. Förändringar i mänskliga möten och i arbetsliv liksom i privatliv är något att förvänta sig. Och det kan bara bli fantastiskt.