Vinställ – vinflaskorna i centrum

Vinflaskor kan vara med till att göra ditt hem trevligt och inbjudande. Men inte om de inte syns. Med vackra vinställ kan du se till att ditt hem blir vackert och presentabelt. Det är både praktiskt och elegant att ha sina vinflaskor i ett snyggt vinställ. Dina vinflaskor är tillgängliga dygnet runt och du kan med lätthet plocka fram just ditt favoritvin i samlingen.
Med vinställ behöver du inte rota runt längre, men kan med lätthet och elegans servera dig själv och dina gäster på ett professionellt sätt.

Vinställ gör också att du på ytterst liten plats kan förvara stora mängder vin och samtidigt göra det till en snygg och integrerad del av inredningen. Ett hem med vinställ verkar mindre stökigt och mer stilfullt.

Designa ditt hem med vin

Du som väger inredningen i ditt hem högt kan, oavsett vilken stil du önskar, hitta ett Vinställ som passar dig. Du kan skapa mer glamour i vardagen och komplettera ditt hem med ett elegant vinställ.
Ett vinställ i trä är ett fantastiskt supplement för heminredningen och är alltid ett säkert val. Väljer man ett vinställ i trä, så kan man få det största utbudet av stilarter, med ett hav av träsorter och stilarter.
Andra populära val av material innefattar spånskivor och melamin. Man kan dessutom välja att skaffa sig ett vinställ i plexiglas som ger ett ultramodernt uttryck.
Du kan få tag på vinställ som är av minimal storlek för endast en flaska samt två glas, vilket ger ett ytterst exklusivt och högklassigt intryck för dig och din partner, samtidigt som ett glas vin alltid är nära till hands.
Sättet att presentera sitt vin kan med vinställ varieras och anpassas efter allas smak och behag.
Montering behöver man heller inte bekymra sig om, då vinställena är färdigmonterade när de levereras.

Billigt och elegant

För dig som har många vinflaskor du inte vet vad du ska göra av, finns prisvärda vinställ där du kan förvara hundratals vinflaskor på ytterst begränsad plats.
Trots den höga graden av praktisk förvaring, går man inte på kompromiss med stilen. De billiga och praktiska alternativen är fortfarande snygga och eleganta.
Möjligheten finns till att fylla hela väggar med vinställ som med lätthet kan monteras ihop i färdiga moduler.
På webben kan du lista vinställena efter pris och på så vis jämföra de mest prisvärda alternativen med varandra. PÅ den andra sidan av skalan kan du såklart också jämföra de allra mest exklusiva och lyxiga vinställena.

 

Personlig inredning

Skapa en modern och stilfull atmosfär med vinställ av metall. Detta material får fram en helt annan kvalitet i vinflaskorna och verkar nyskapande och unikt i ett stilmedvetet hem. Flera vinställ i detta material monteras på väggen och får mer ett uttryck av en skulptur än en möbel. Ett annat alternativ som ingjuter autenticitet och värme är vinställ gjorda av gamla vintunnor. Dessa vinställ skapar en poetisk verkning där relationen till vinets ursprung blir närvarande hemma hos dig.
På hemsidan finns ett designverktyg som du med fördel kan använda om du känner osäkerhet inför att köpa en samling av vinställ. Med verktyget kan du placera olika vinställ i ett virtuellt vardagsrum och därigenom få en klar idé om vilken atmosfär du kommer att kunna skapa hemma hos dig.
Utförlig information om de olika märken av vinställ du kan välja i mellan finns också lättillgängligt på nätet. Speciella kvaliteter beskrivs detaljerat, så du kan vara säker på att hitta ett vinställ som passar just ditt hem.
Få hjälp och hjälp andra

Det finns massvis av recensioner du kan läsa av andra kunder. Recensionerna ger ett personligt intryck av hur vinställena upplevs i verkliga livet. Av dina medmänniskor kan du få den sanna och opolerade bilden av produkterna och det ger en extra trygghet att höra åsikterna från folk som har varit i samma situation förut. Recensionerna ger också en bild av förloppet från beställning till leverans, så du kan använda andras erfarenhet till att göra ditt köp tryggare.
Vänta inte längre med att köpa det vinstället du så länge har drömt om. Vill du ha ett hem som utstrålar klass, så är ett vinställ ett oumbärligt element för att uppnå det.